• Belangrijke mededeling! Met ingang van heden is ons WHATSAPP NUMMER veranderd naar 0182 - 20 00 11.
  Wilt u ons liever bellen? Dat kan op ons bekende nummer 0182 - 20 00 22. Uiteraard blijven we ook per e-mail bereikbaar op info@tandartspraktijkwestergouwe.nl

 • Nieuwe patiënt

  Tandartspraktijk Westergouwe neemt nieuwe patiënten aan.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  Een nieuwe patiënt schrijft zich in op de website of belt met Tandartspraktijk Westergouwe (0182 – 20 00 22).

  Tandartspraktijk Westgouwe verwerkt uw gegevens en neemt telefonisch contact met u op voor een intakegesprek. Op de betreffende afspraak krijgt u een intake gesprek door de vaste behandelaar. In deze eerste afspraak gaat de behandelaar het volgende doen;

  1. De door u ingevulde vragenlijst met betrekking tot uw medische historie doornemen.
  2. Een overzichtsfoto maken (Als er recente foto’s aanwezig van uw vorige tandarts zullen we geen foto’s maken dit scheelt kosten voor u).
  3. En controle uitvoeren (op deze manier kunnen we een goed beeld krijgen van de staat van uw gebit, waarna we een persoonlijk zorgplan voor u opstellen).
  4. Uw wensen en verwachtingen bespreken om zo lang mogelijk van uw gebit te genieten zonder onnodige kosten voor u.
  5. Het is ook mogelijk dat u alleen een afspraak maakt voor een rondleiding om u een indruk te geven van onze Tandartspraktijk en u later wilt besluiten om patiënt te worden.

  Wat u moet weten

  U belt of stuurt een mail naar uw vorige tandarts en verzoekt hem of haar uw medische gegevens inclusief foto’s naar Tandartspraktijk Westergouwe te zenden.

  E-mail: info@tandartspraktijkwestergouwe.nl

  U kunt zich hiernaast aanmelden als nieuwe patiënt.

  Burgerservicenummer;

  Iedereen die in Nederland bij een gemeente staat ingeschreven heeft een burgerservicenummer (BSN). Dit unieke, persoonsgebonden nummer staat op uw paspoort of identiteitskaart en in uw rijbewijs. Sinds 1 juni 2009 moet de gezondheidszorg het BSN van de patiënt in de administratie opnemen. Ook moet uw zorgverlener zeker weten dat u degene bent die hoort bij het BSN en de andere gegevens in zijn administratie. Daartoe dient u bij een eerste bezoek een geldig legitimatiebewijs te tonen. Neem dus altijd een geldig identiteitsdocumenten mee!

  U kunt zich inschrijven door een e-mail naar ons te versturen. Wij maken een patiëntenkaart voor u aan en bellen u zo spoedig mogelijk om de eerste afspraak in te plannen. Heeft u nog vragen, bel ons dan gerust.

  Inschrijfformulier

  U kunt zich inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij maken een patiëntenkaart voor u aan en bellen u zo spoedig mogelijk om de eerste afspraak in te plannen. Heeft u nog vragen, bel ons dan gerust.

  Aanhef *

  Tandartspraktijk Westergouwe

  Tandartspraktijk Westergouwe is een tandartspraktijk waar gestreefd wordt naar tandheelkunde van hoogwaardige kwaliteit. Met het gehele team zetten wij ons in om u de best mogelijke mondzorg te geven.

  Contactgegevens

  Burgemeester van Dijkesingel 49
  2809 RB Gouda

  0182 - 20 00 11
  info@tandartspraktijkwestergouwe.nl
  06 27 21 11 30 (alleen WhatsApp)

  Spoed

  Bij acute pijn of andere spoedgevallen, belt u naar Dental 365, Van Limburg Stirumstraat 1, 2805 BD te Gouda. Telefoonnummer 085-0189444