• Belangrijke mededeling! Met ingang van heden is ons WHATSAPP NUMMER veranderd naar 0182 - 20 00 11.
  Wilt u ons liever bellen? Dat kan op ons bekende nummer 0182 - 20 00 22. Uiteraard blijven we ook per e-mail bereikbaar op info@tandartspraktijkwestergouwe.nl

 • Angst & Narcose

   

  Bang voor de tandarts?

  Angst voor de tandarts is niet ongewoon. Ongeveer 40% van de Nederlandse volwassenen zegt bang te zijn voor een tandartsbezoek en tandartsbehandeling. Zo’n 12% is zelfs zeer angstig. Bij kinderen is dit percentage misschien nog wel hoger. Door tandartsangst worden vele periodieke controles overgeslagen en wordt er vaak niets gedaan aan gebitsproblemen.

  Door niet meer naar de tandarts te gaan, verwaarloos je je gebit. Jouw angst voor de tandarts kan daardoor leiden tot problemen met je tanden, kiezen of tandvlees. De pijn wordt erger en je angst groter.

  Nieuwe patiënten

  Wilt u patiënt worden? Wij nemen zowel nieuwe patiënten aan bij de tandarts als bij de mondhygiënist. Schrijft u zich in via:

  info@tandartspraktijkwestergouwe.nl
  0182 - 20 00 22

  Bouwen aan vertrouwen

  Onze praktijk is er speciaal op getraind om angst voor de tandarts, voor pijn en het gevoel van ‘out of control’ zijn van u (of uw kind) zoveel mogelijk weg te nemen. Hoe? Door goed te luisteren naar wat uw vervelende ervaringen zijn, wat u onprettig vindt en waarvoor u nu eigenlijk bang bent. Door telkens kleine stapjes in het behandeltraject te nemen en u daar steeds goed op voor te bereiden. En door u in staat te stellen op elk moment uw grenzen aan te geven.

  Pijn hoeft niet

  Hebt u vervelende ervaringen gehad of een lage pijndrempel? Dan kunt u bij ons met een gerust hart een gedeeltelijke of zelfs gehele verdoving door onze narcosespecialist ondergaan, zodat u niet voor pijn hoeft te vrezen.

  Gespecialiseerd team

  Het team van de Narcose Tandarts bestaat uit ervaren anesthesiologen, anesthesiemedewerkers, tandartsen, tandartsassistenten en pijnspecialisten. Bij de Narcose Tandarts weten wij hoe wij moeten omgaan met mensen die angst hebben voor de tandarts. Wij zullen je dan ook op een professionele wijze geruststellen en begeleiden. Bij de Narcose Tandarts kun je terecht voor verschillende tandartsbehandelingen, zoals een gaatje of een complete gebitsrenovatie.

  Maak een afspraak

  Ga uw angst niet uit de weg en zet nu de eerste stap om uw gebit en uw angst voortaan onder controle te houden. Maak hier met ons een afspraak voor een geheel vrijblijvend intakegesprek.

  Patiënt worden

  Tandartspraktijk Westergouwe begrijpt dat ze buiten winst draaien ook nog een sociale verantwoordelijkheid heeft. Oog voor people, (dan pas) profit. Tandartspraktijk Westergouwe uit deze sociale betrokkenheid door per jaar 10 mensen die onder het sociale bestaansminimum leven, onder bewind voering staan of vluchteling zijn, gratis tandheelkundige hulp te verstrekken.

  Wilt u in aanmerking komen voor deze gratis tandheelkundige hulp? Vul dan het contactformulier in. Wij doen een gedegen onderzoek of u daadwerkelijk aan de genoemde criteria voldoet

  Tandartspraktijk Westergouwe

  Tandartspraktijk Westergouwe is een tandartspraktijk waar gestreefd wordt naar tandheelkunde van hoogwaardige kwaliteit. Met het gehele team zetten wij ons in om u de best mogelijke mondzorg te geven.

  Contactgegevens

  Burgemeester van Dijkesingel 49
  2809 RB Gouda

  0182 - 20 00 22
  info@tandartspraktijkwestergouwe.nl
    0182 - 20 00 11 (alleen WhatsApp)

  Spoed

  Bij acute pijn of andere spoedgevallen, belt u naar Dental 365, Van Limburg Stirumstraat 1, 2805 BD te Gouda. Telefoonnummer 085-0189444