Angst & Narcose

Bang voor de tandarts?

Angst voor de tandarts is niet ongewoon. Ongeveer 40% van de Nederlandse volwassenen zegt bang te zijn voor een tandartsbezoek en tandartsbehandeling. Zo’n 12% is zelfs zeer angstig. Bij kinderen is dit percentage misschien nog wel hoger. Door tandartsangst worden vele periodieke controles overgeslagen en wordt er vaak niets gedaan aan gebitsproblemen.

Door niet meer naar de tandarts te gaan, verwaarloos je je gebit. Jouw angst voor de tandarts kan daardoor leiden tot problemen met je tanden, kiezen of tandvlees. De pijn wordt erger en je angst groter.

Nieuwe patiënten

Wilt u patiënt worden? Wij nemen zowel nieuwe patiënten aan bij de tandarts als bij de mondhygiënist. Schrijft u zich in via:

info@tandartspraktijkwestergouwe.nl
0182-200022

Bouwen aan vertrouwen

Onze praktijk is er speciaal op getraind om angst voor de tandarts, voor pijn en het gevoel van ‘out of control’ zijn van u (of uw kind) zoveel mogelijk weg te nemen. Hoe? Door goed te luisteren naar wat uw vervelende ervaringen zijn, wat u onprettig vindt en waarvoor u nu eigenlijk bang bent. Door telkens kleine stapjes in het behandeltraject te nemen en u daar steeds goed op voor te bereiden. En door u in staat te stellen op elk moment uw grenzen aan te geven.

 

Pijn hoeft niet

Hebt u vervelende ervaringen gehad of een lage pijndrempel? Dan kunt u bij ons met een gerust hart een gedeeltelijke of zelfs gehele verdoving door onze narcosespecialist ondergaan, zodat u niet voor pijn hoeft te vrezen.

Gespecialiseerd team

Het team van de Narcose Tandarts bestaat uit ervaren anesthesiologen, anesthesiemedewerkers, tandartsen, tandartsassistenten en pijnspecialisten. Bij de Narcose Tandarts weten wij hoe wij moeten omgaan met mensen die angst hebben voor de tandarts. Wij zullen je dan ook op een professionele wijze geruststellen en begeleiden. Bij de Narcose Tandarts kun je terecht voor verschillende tandartsbehandelingen, zoals een gaatje of een complete gebitsrenovatie.

Maak een afspraak

Ga uw angst niet uit de weg en zet nu de eerste stap om uw gebit en uw angst voortaan onder controle te houden. Maak hier met ons een afspraak voor een geheel vrijblijvend intakegesprek.